Kalender

September 2019

01/09/2019 - 31/10/2019 - Werken achter de schermen

The word is out! Dit najaar mag ik jullie mijn gloednieuwe workshopruimte en fotostudio voorstellen op het Sint-Pietersplein in Gent. Ik werk nu even heel hard achter de schermen om de ruimte klaar te stomen voor en organiseer daardoor wat minder workshops. Hou de kalender hier en mijn Instagram pagina in de gaten voor meer nieuws. 

31/10/2019 - Feestelijk Vegan Gebak

Colruyt Group Academy - Melle
14u00-17u00

Lekker smullen van zelfgemaakt gebak, dat kan ook met natuurlijke, ongeraffineerde bio-producten. Dat bewijzen we onder meer met heerlijk en feestelijk vegan gebak, zoals brownietaart, wortelcupcakes en rotsjes, allemaal zonder bewerkte ingrediënten. In de plaats daarvan gaan we aan de slag met groenten & fruit, havermout, zaden & noten, kokos, en nog veel meer lekkers recht uit de natuur. En proeven? Ja hoor, dat hoort er ook bij! Meer info & inschrijven. 

November 2019

28/11/2019 - Workshop Feestelijke Hapjes en Drankjes

Workshopruimte Toosplantbasedfood- Sint-Pietersplein Gent
19u00 - 22u00

Wil je met het vooruitzicht op de feesten helemaal voorbereid zijn om originele en feestelijke plantaardige hapjes te maken? Of verwen je jezelf tijdens de donkere wintertijd graag al eens met een feestelijke mocktail, gewoon omdat het kan. Dan is deze workshop iets voor jou.  We maken onder andere zelf kroepoek, toveren heerlijke zelfgemaakte seitan balletjes op tafel en verdiepen ons in feestelijke mocktails. Prijs 55 euro per persoon. Meer info & inschrijven.

30/11/2019 - Demo koken met seizoensgroenten

De Moeiakker Zelfoogstboerderij - Eeklo
14u00

Demonstratie naar aanleiding van ‘Week van de Smaak’ in opdracht van Stad Eeklo. We gaan aan de slag met seizoensgroenten vers van het veld. Proevertjes zijn inbegrepen. Meer info & inschrijven