Kalender

Zie je sterretjes? Geen zorgen, dat is normaal!

  Basisniveau: toegankelijk voor iedereen.
 * * Verdiepen: het mag wat meer zijn, maar ook als je niet weet hoe je een ui moet snijden ben je welkom. 
 * * * Masterclass: In deze workshops duik je diep in een onderwerp en ga je écht next level in plant-based koken en technieken. 

Februari 2020

20/02/2020 - Workshop Kruiden en Specerijen ★★

Ruumi by Toos - Gent
19u00 - 22u00

Raak je bij het koken niet veel verder dan peper, zout nootmuskaat en af en toe wat provençaalse kruiden? Wil je creatiever aan de slag met kruiden en specerijen in je plantaardige keuken? Dan is deze workshop iets voor jou. In de plantaardige keuken zijn kruiden van essentieel belang. Je krijgt een hoop kennis en info over kruiden en specerijen mee en maakt een aantal proevertjes klaar die je daarna mag opeten. Je gaat naar huis met een rugzak vol informatie en de recepten van de proevertjes. Prijs: 55 euro per persoon Meer info & inschrijven. 

25/02/2020 - Masterclass Seitan maken ★★★

Ruumi by Toos - Gent
18u30 - 22u30

Seitan is een populaire eiwitbron en vleesvervanger, maar hoe maak je die nu zelf? Tijdens deze Masterclass krijg je informatie over wat seitan is en maken we op verschillende manieren zelf seitan, het resultaat is ons avondmaal. Je gaat naar huis met een gevulde maag, een receptenbundel en tools om zelf thuis seitan te maken. Prijs: 75 euro per persoon Meer info & inschrijven. 

Maart 2020

04/03/2020 - Workshop Snijtechnieken Niveau 1 ★

Ruumi by Toos - Gent
19u00 - 22u00

A vif, brunoise en jullienne zijn termen waarbij je even bij tilt slaat als je ze in een kookboek leest? Want je weet hoe het eruit moet zien, maar het lukt je nooit om een goed resultaat te krijgen? In deze workshop krijg je de basis snijtechnieken aangeleerd, leer je veilig omgaan met je mes en goed voor je mes zorgen. Inclusief een lichte maaltijd achteraf en een lesbundel. Prijs: 55 euro per persoon. Meer info & inschrijven. 

18/03/2020 - Workshop vegan dagelijkse kost ★

Ruumi by Toos - Gent
19u00 - 22u00

Wil je vaker vegan koken, maar geen idee hoe je doordeweeks snel iets lekkers op tafel tovert? Of je nu al vaker vegan kookt of een beginner bent deze workshop zet je op de goede weg. Je gaat naar huis met een reeks recepten, nieuwe inspiratie en een gevulde maag (want wat we maken eten we ook op).  Prijs: 65 euro per persoon. Meer info & inschrijven